A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Національний тиждень читання. Тиждень поезії"

Державна установа «Український інститут книги» (далі – Інститут) проводить з 16 до 24 березня 2024 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» (далі – Акція), мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. 

10:41 05.03.2024

Подарунок з передової

На днях до нашого ліцею завітав захисник нашої держави, Макаров Олексій з подарунком, прапором частини. Передав слова вдячності  учням 2 класу за грошову допомогу,  адже нашим воїнам так потрібні квадрокоптери. Хоч це і незначна сума, але кожна наша  гривня наближає Перемогу. 

13:24 03.03.2024

Пакуємо трав'яні чаї для ЗСУ

Учні 11 класу пакували суміш трав (меліса, м'ята, ромашка, бузина, липа) для приготування чаю, яку потім відправимо разом з іншими потребами для наших захисників.Трави були заготовлені та насушені весною учнями та вчителями ліцею. 

13:07 03.03.2024

Художнє обрамлення картини "Тарас Шевченко"

Вчитель іноземної мови, Козакова Інна Володимирівна намалювала квіткову композицію біля портрета Тараса Шевченка, якого восени подарував ліцею житель села Скибин Курко Володимир Йосипович. Для нас ця праця  є безцінним подарунком  напередодні відзначення 210-ої річниці з Дня народження Великого Кобзаря.

12:38 03.03.2024

Виховний захід у 8 класі "Як турбуватися про себе"

Ментальне здоров'я - це здоровий дух та психіка людини, це стан щастя та добробуту, в якому ми можемо реалізувати свої творчі здібності, протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та навчатись. Саме тому педагог соціальний  Окоча І.В. провела захід у 8 класі "Як турбуватися про себе". Метою заняття було формування навичок самодопомоги, використання позитивних стратегій соціальної адаптації в умовах надзвичайних ситуацій. Під час заходу були використані такі вправи,як "Комплімент", "Що таке стрес?", "Як допомогти людині, яка переживає стрес". По завершенні заняття учні використали вправи на розслаблення. Найбільше дітям сподобалась вправа "Дерево на вітрі".

10:19 28.02.2024

І шкільний етап змагань з баскетболу серед хлопців у межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

З 14 по 24 лютого 2024 року в Скибинському ліцею було проведено І шкільний етап змагань з баскетболу серед юнаків в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

09:48 28.02.2024

Участь рою "Незламні" у гутірці "Вперед у минуле або навіщо вивчати свій родовід?"

Рій "Незламні" долучились до третьої тематичної обласної гутірки. Організував сьогоднішню зустріч Сергій Кріт. Тема заходу -  "Вперед у минуле або навіщо вивчати сій родовід?". Джури дізнались,  як потрібно досліджувати власний родовід і вкотре пересвідчились про важливість знань історії власної нації.

16:00 22.02.2024

Участь у відкритій обласній патріотичній вікторині "Мова - генетичний код нації"

Рій "Незламні" під керівництвом Тхоровської С.М. та учні 8 класу разом із учителем Шиманською З.В. долучились до обласної патріотичної вікторини "Мова - генетичний  код нації", присвяченій Міжнародному дню рідної мови.Після успішного проходження тестування учасники отримали Дипломи Центру туризму про участь у вікторині. Тримаємо стрій разом!

15:51 22.02.2024

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого щорічно відзначається День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

15:28 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора