A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Солодкі подарунки від Святого Миколая

До учнів Скибинського ліцею завітав Святий Миколай. Він привітав дітей з Новим роком та Різдвом Христовим, а також вручив солодкі подаруночки.

15:08 15.01.2024

Участь у вікторині "Дива і таємниці Черкаського краю"

Добігає кінця наша просвітницька робота з історії рідного Черкаського краю. За період канікул ми провели бесіди, квести, вікторини, переглянули відео та презентації. Все заради єдиної мети: показати учням красу та багатство рідної землі; довести, що не потрібно їхати далеко за новими враженнями; розповісти про видатних українців родом з Черкащини; а головне, навчити любити та цінувати те, що маємо. Рій "Незламні" взяли участь в обласній відкритій патріотичній вікторині "Дива і таємниці Черкаського краю". Було цікаво та пізнавально!

16:36 09.01.2024

Участь у віртуальній історичній, туристично-краєзнавчій квест-вікторині "Наша Черкащина"

Наші учні продовжують відкривати нові сторінки історії утворення Черкаської області. Рій "Незламні" та рій "Козачата" взяли участь у віртуальній історичній, туристично-краєзнавчій квест-вікторині "Наша Черкащина". Завдання були досить складними, але ми впоралися, і тепер знаємо більше про рідний край.

08:51 05.01.2024

Щедруємо для ЗСУ

Наші учні продовжують допомагати захисникам наближати Перемогу! Вони наколядували, нащедрували 10000 грн і передали їх фонду «Ми єдина Україна». На ці кошти закуплять генератор для роти, де знаходяться наші односельці. Пишаємося вами, діти!

08:51 04.01.2024

Перегляд відео "Найвзнаваніші місця Черкащини"

До 70-річчя утворення Черкаської області у Скибинському ліцеї запланований ряд заходів. Ми хочемо, щоб учні дізналися більше про рідний край, побачили як багато красивих місць є навколо, а також доповнили свої знання з історії. Сьогодні п'ятикласники переглянули відео "Найвзнаваніші місця Черкащини". Діти з інтересом спостерігали за прекрасними краєвидами та історичними пам'ятками нашого краю. Деякі визначні місця вони відразу впізнали, адже бачили їх на власні очі.

16:14 03.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора