A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

ІV Міжнародний (ІV International) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці

Дата: 04.06.2024 08:29
Кількість переглядів: 200

Постать геніальної української поетеси Лесі Українки щорічно об’єднує десятки тисяч талановитих дітей та студентів не лише з України, а й інших країни світу.

2024 року відбувся ІV Міжнародний (ІV International) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості, до якого долучились талановиті учні нашого ліцею та здобули заслужену перемогу в різних номінаціях.

В номінації «Декламація» перемогли учні 5-го класу Ломачинська Ілона з віршом «Сон літньої ночі»  та Луценко Тимур з віршом «Тішся ти дитино», отримали Диплом ІІ та Диплом ІІІ ступенів. Керівник – Замрига Яна Андріївна, класний керівник 5-го класу.

В номінації «Аудіовізуальний твір» учень 10 класу Юрченко Максим отримав Диплом ІІ ступеню за роботу «8 неймовірних фактів про Лесю Українку». Керівник – Юрченко Наталія Григорівна, вчитель інформатики.

В номінації «Твір» перемогла Загарія Ілона, учениця 10-го класу за есе «Щасливий рік в Болгарії» та отримала Диплом ІІІ ступеня. Керівник – Загарія Марія Іванівна, вчитель зарубіжної літератури.

Вітаємо переможців. Нехай творчість Лесі Українки надихає вас мріяти, творити, перемагати в ім’я України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора