A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ЧОРНОБИЛЬ - ми пам'ятаємо цю дату: 26.04.1986!

Сьогодні, 26 квітня, ми відзначаємо 38-і роковини Чорнобильської катастрофи – жахливої трагедії, яка стала глибокою раною на тілі нашої нації. Це не просто річниця, це день пам'яті, день скорботи і вдячності.

11:36 26.04.2024

Навчально- тренувальні заняття з домедичної допомоги для учениць 11 класу

З 24  по 26 травня  проходили навчально- тренувальні заняття з домедичної допомоги для учениць 11 класу під керівництвом вчителя ЗУ Загарії М.І. Дівчата вдосконалювали вміння накладати різні види пов'язок, зупиняти кровотечу за допомогою джгута - турнікета та підручних засобів, транспортувати постраждалих.

10:46 26.04.2024

Участь в обласній онлайн-вікторині "Що ти знаєш про Україну?"

Рій "Незламні та рій "Козачата" взяли участь в обласній онлайн-вікторині "Що ти знаєш про Україну?". Метою вікторини було зацікавити вивчати історію рідного краю, прищепити любов до своєї малої Батьківщини та сформувати риси свідомого громадянина-патріота України.

09:57 25.04.2024

ЧОЦТКІЕУМ – 70: політ прекрасний

Рій "Незламні" взяли участь у флешмобі фото- та відео-привітань «ЧОЦТКІЕУМ – 70: політ прекрасний». Мета заходу – відзначення 70-річчя з дня створення  закладу, подальшого розвитку та популяризації туризму, краєзнавства, спортивного орієнтування та екскурсійної діяльності серед учнівської молоді. 

10:39 24.04.2024

Всесвітній День Землі

20 березня щорічно у всьому світі, з ініціативи ООН, святкується Всесвітній День Землі. Ця дата була обрана і офіційно затверджена в далекому 1971 році Організацією Об`єднаних Націй для Дня Землі саме тому, що на цей час випадає день весняного рівнодення. Час, коли змінюється біологічний ритм нашої планети, і вона переходить на новий виток свого розвитку, коли відбувається пробудження природи і її щорічне оновлення. Це свято було започатковане з метою нагадування всьому людству, що наша планета Земля є нашим рідним домом, який треба берегти, плекати, піклуватися про збереження довкілля. Адже наша планета наділена таким неповторним, унікальним потенціалом, для нас створені такі особливі сприятливі умови, без яких наші існування та життєдіяльність практично неможливі.

16:54 22.04.2024

Бесіда з учнями 2 та 4 класів "Здоров'я дитини - здорове харчування"

Відповідно до програми "Про реалізацію комунікаційної стратегії щодо профілактики злоякісних новоутворень" В Скибинському ліцеї медичною сестрою Коберник Л.В.було проведено ряд заходів. Зокрема у 2 та 4 класах була проведена бесіда "Здоров'я дитини - здорове харчування".

15:32 20.04.2024

Профорієнтаційна робота з учнями 9-10 класів

 З метою організації проведення профорієнтаційної роботи серед учнів Скибинського ліцею та обґрунтованого вибору ними напряму подальшої вищої освіти представники  Національного університету цивільного захисту України 18 квітня о 14 00 провели відкриту онлайн- конференцію. Під час заходу учні  мали  змогу поспілкуватися з представниками університету щодо умов вступу та навчання в НУЦЗ України.

15:19 20.04.2024

Тренінг з тактичної медицини

Сьогодні до нас завітали військовослужбовці 2 відділу Жашківського РТЦК та СП головний сержант Олег Майструк та солдат Віктор Майструк. Вони провели тренінг з тактичної медицини для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Сьогодні учні ознайомилися з алгоритмом надання допомоги системою MARCH. Це особливий алгоритм, який використовується бійцями НАТО, Європи та США. 

14:23 17.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора