A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній День Землі

20 березня щорічно у всьому світі, з ініціативи ООН, святкується Всесвітній День Землі. Ця дата була обрана і офіційно затверджена в далекому 1971 році Організацією Об`єднаних Націй для Дня Землі саме тому, що на цей час випадає день весняного рівнодення. Час, коли змінюється біологічний ритм нашої планети, і вона переходить на новий виток свого розвитку, коли відбувається пробудження природи і її щорічне оновлення. Це свято було започатковане з метою нагадування всьому людству, що наша планета Земля є нашим рідним домом, який треба берегти, плекати, піклуватися про збереження довкілля. Адже наша планета наділена таким неповторним, унікальним потенціалом, для нас створені такі особливі сприятливі умови, без яких наші існування та життєдіяльність практично неможливі.

16:54 22.04.2024

Бесіда з учнями 2 та 4 класів "Здоров'я дитини - здорове харчування"

Відповідно до програми "Про реалізацію комунікаційної стратегії щодо профілактики злоякісних новоутворень" В Скибинському ліцеї медичною сестрою Коберник Л.В.було проведено ряд заходів. Зокрема у 2 та 4 класах була проведена бесіда "Здоров'я дитини - здорове харчування".

15:32 20.04.2024

Профорієнтаційна робота з учнями 9-10 класів

 З метою організації проведення профорієнтаційної роботи серед учнів Скибинського ліцею та обґрунтованого вибору ними напряму подальшої вищої освіти представники  Національного університету цивільного захисту України 18 квітня о 14 00 провели відкриту онлайн- конференцію. Під час заходу учні  мали  змогу поспілкуватися з представниками університету щодо умов вступу та навчання в НУЦЗ України.

15:19 20.04.2024

Тренінг з тактичної медицини

Сьогодні до нас завітали військовослужбовці 2 відділу Жашківського РТЦК та СП головний сержант Олег Майструк та солдат Віктор Майструк. Вони провели тренінг з тактичної медицини для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Сьогодні учні ознайомилися з алгоритмом надання допомоги системою MARCH. Це особливий алгоритм, який використовується бійцями НАТО, Європи та США. 

14:23 17.04.2024

Парламентський онлайн-урок

Освітній Центр Верховної Ради України провів інтерактивний парламентський онлайн-урок. На ньому учні 9-А класу змогли ознайомитись із тим, як працює Верховна Рада України, зі структурою та функціями єдиного законодавчого органу влади.

14:11 17.04.2024

Участь рою "Незламні" у Всеукраїнській грі "Що?Де?Коли?"

Рій "Незламні" долучились до інтелектуальної онлайн-гри "Що? Де? Коли?", яку організував і провів для школярів та студентів Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого . Гра відбулася11 квітня о 15.00 і була присвячена питанню перетворення нашого світу за допомогою дотримання 17 Цілей сталого розвитку, що містять чіткі орієнтири та цільові показники, які всі країни мають запровадити відповідно до власних пріоритетів і екологічних проблем світу загалом.

15:38 12.04.2024

Подарунки від Lifecell

У вересні 2023 року до нас завітали представники компанії Lifecell. Вони зробили дітям цінні подарунки, а також оголосили конкурс "Клас року". За умовами конкурсу найкращий клас отримає подарунки від lifecell. Основна увага приділялася навчанню дітей, поведінці та участі в позакласних заходах. Переможцями стали учні 5 класу. 

15:34 12.04.2024

Участь Козакової І.В. у навчальному семінарі в м. Любліні

З 25 по 29 березня Посольство Франції в Україні та Французький інститут в Україні, у тісному контакті з Міністерством освіти і науки України, організували навчання для 125-ти вчителів французької мови з різних регіонів України.  Післядипломна освіта вчителів французької мови є одним з головних пріоритетів Французького інституту в Україні (ФІУ). У контексті довготривалої війни, коли кваліфікованих вчителів – особливо тих, хто викладає іноземну мову – стає дедалі менше, а потреби у навчанні стають дедалі нагальнішими, важливо зосередити зусилля саме на професійній підготовці цих педагогів. Разом з тим, вже згаданий контекст не дозволяє французьким лекторам-методистам відвідувати Україну з метою проведення навчальних семінарів. За згодою Посольства та за – надзвичайно цінною – згодою Міністерства освіти і науки України, Французький інститут зміг розв’язати цю проблему, організувавши поїздку українських вчителів французької мови до м. Любліна (Польща), де ФІУ орендував готель і де впродовж одного тижня проводилися навчальні семінари.

11:57 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора