A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Світла пам'ять Загороднюк Галині Олексіївні

Дата: 03.12.2023 12:08
Кількість переглядів: 1788

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу передчасної смерті Загороднюк Галини Олексіївни, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. 3 грудня пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності.

Галина Олексіївна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Галину Олексіївну - особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошу колегу. 

Вчитель від Бога, була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір'ю та бабусею. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.

Колектив Скибинського ліцею висловлює співчуття з приводу передчасної смерті вчителя початкових класів, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег - усіх, хто знав і працював з Галиною Олексіївною. Світла пам'ять про Галину Олексіївну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора