A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Проведення протипожежного тренування у Скибинському ліцеї

Дата: 27.10.2023 12:58
Кількість переглядів: 10

Відповідно до річного плану Скибинського ліцею 24 жовтня 2023 року було проведено протипожежне тренування. У підготовці і проведенні його взяли участь учні, педагогічний склад закладу та технічний персонал.

У ході проведення протипожежного тренування були організовані виставки засобів пожежогасіння, індивідуальних засобів захисту, стенд щодо дій учнів під час пожежі, проведені виховні години у 3-му класі «Обережно - пожежа!». Юнаки 10-11 класів проводили тренування у виконанні нормативів, дівчата змагалися з медико-санітарної підготовки.

Особливий інтерес в учнів 2-3 класів викликали заняття, проведені учнями 11 класу з використання індивідуальних засобів захисту тощо. На високому організаційному методичному рівні пройшли заняття, підготовлені учителями закладу.

Певну допомогу у підготовці уроків до протипожежного тренування надала виставка методичної літератури, яка була організована під керівництвом завідуючої бібліотекою Присяжнюк Вірою Леонідівною.

З кращого боку проявила себе санітарна ланка, до складу якої увійшли учениці 10 класу.

Під час проведення заходів здійснено оповіщення та евакуація учнів і вчителів з приміщення Скибинського ліцею у безпечну зону. Проведено шикування та відпрацьовано практичні дії. Були проведені навчання та тренування з виникненням умовної пожежі із залученням ланки пожежогасіння.

Визнати задовільними підготовку і проведення тренування з евакуації і гасіння умовної пожежі на об’єкті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора