A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Заходи до Дня цивільного захисту в 1-4 класах

Дата: 11.05.2023 14:22
Кількість переглядів: 122

До Дня цивільного захисту було проведено ряд заходів:

З учнями 1 класу було проведено виховну годину "Надзвичайні ситуації і способи їх подолання". Діти переглянули відео, дізналися про правила поводження при обстрілах, якщо ти потрапив у полон, про вибухонебезпечні предмети, замасковані під побутові.

У 2 класі було проведено вчителями Федишиною О. М. та Базилюк Я. О виховне заняття «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання». Заняття було проведено з метою формування в учнів знань про види та рівні надзвичайних ситуацій, умінь розпізнавати їх; розвитку критичного мислення, кмітливості, інформаційних та комунікативних  компетентностей, пізнавальної самостійності учнів; виховання життєвих цінностей учнів, дисципліни, почуття відповідальності.

Учні з цікавістю слухали розповідь учителя, переглянули презентацію «Види надзвичайних ситуацій» та відеофільм «Поняття про надзвичайні ситуації».

В 3 класі відбулося відкрите виховне заняття на тему: "Надзвичайні ситуації та способи їх подолання". Діти дізналися про вибухонебезпечні предмети, замасковані під побутові, дізналися правила поведінки при обстрілах, а також була проведена вікторина.

Діти 4 класу о 9.00 вшанували пам'ять загиблих під час військового вторгнення рф.

Учням був проведений виховний захід на тему: "Надзвичайні ситуації та способи їх подолання", а також переглянули навчальний кінофільм з теми цивільного захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора