A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Всеукраїнський урок з кібербезпеки «Базові навички та корисні поради від експерта»

Дата: 30.05.2024 15:55
Кількість переглядів: 87

У  Скибинському ліцею вчителями інформатики Павлюк Раїсою Іванівною та Юрченко Наталією Григорівною було проведено Всеукраїнський урок з кібербезпеки «Базові навички та корисні поради від експерта» серед учнів 8-11 класів.  

Метою цього уроку було навчити школярів основам безпеки в інтернеті, правильному використанню цифрових ресурсів та захисту особистих даних.

На уроці учні переглянули відеоурок: https://drive.google.com/file/d/11A0JRNH6KLsavh7SnQQ4q8vgQU9Thfjs/view; ознайомилися з пам'яткою «Як убезпечити себе від шахраїв?»; переглянули добірку розважальних освітніх відео, де розповідають про основні правила кібербезпеки: https://cutt.ly/seedZiRr, гайд, що розповідає про захист персональних даних: https://cutt.ly/deedZ8iS.

Після перегляду відеороликів учні пограли в гру на сайті у форматі едьютейнмент для перевірки й розвитку знань з кібербезпеки: https://cutt.ly/OetE0tUC

Тож, проведення уроку з кібергігієни допомогло учням отримати необхідні знання та навички для безпечного і відповідального користування інтернетом та цифровими технологіями.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора