A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Тиждень іноземних мов

Дата: 09.02.2024 17:34
Кількість переглядів: 101

З 05.02 по 09.02.2024 року у Скибинському ліцеї проходив Тиждень іноземних мов. Учителями Козаковою І.В. та Колотенко О.М. було проведено ряд різноманітних заходів. Неймовірні емоції викликав перегляд відеофільму "Феєрія мандрів. Подорож до Парижа" для учнів 9-11 класів, а також дегустація французьких сирів під час час якої здобувачі освіти із захопленням слухали про походження сирів та правила і традиції їх вживання. (9-Б клас, учитель Козакова І.В.).

Учні  5-6 класів взяли участь у конкурсі виразного читання віршів англійською мовою. Також вони переглядали мультфільми англійською мовою.

Учні 7 класу залюбки взяли участь у вікторині знавців англійської мови та розгадували загадки.

Школярі молодшої ланки охоче проявили свої здібності під час заходу Wonderful world of animals" (учитель Колотенко О.М.)

Учні 9-А класу стали учасниками інформаційного заходу до Міжнародного дня безпечного інтернету "Online Safety", який було проведено спільно з учителем інформатики Павлюк Р.І.

Представники 6,8,9-А класів виготовляли фотобутафорію та стінівку про символи англомовних країн. Приємно було бачити веселі обличчя дітей, які під час дійства в ліцеї чи онлайн заходів не тільки отримали велике задоволення від спілкування іноземними мовами, а й долучились до культури, звичаїв, обрядів та традицій Великобританії та Франції. 

Отже, проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з іноземних мов, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль, і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культур інших країн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора