A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Вчимося жити у мирі та злагоді

В Скибинському ліцеї практичний психолог Василюк Л.П. та соціальний педагог Окоча І.В. провели виховний захід з учнями  8 класу. Метою заходу було навчити учнів конструктивно розв'язувати конфліктні ситуації, коректно виражати свої почуття, слухати співрозмовника.

18:14 24.01.2024

Виховний захід "Подорож у світ психології"

Практичний психолог Василюк Л.П.та соціальний педагог Окоча І.В. провели виховний захід "Подорож у світ психології" з учнями 7класу. З учнями розвивали вміння спілкуватися у соціумі, враховуючи загальнолюдські цінності, почуття толерантності, емпатії. Виховували готовність до спілкування, вміння виражати свої емоції.

18:14 22.01.2024

ВИХОВНА ГОДИНА "МОЛОДЬ ПРОТИ СНІДу"

Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом звернути увагу учнів на цю проблему. Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, яка була задумана весною 1991року .    Учні 11 класу  на виховні годині « Молодь проти СНІДу» виготовляли червоні стрічки – символ боротьби проти СНІДу.

15:25 01.12.2023

ТРЕНІНГ "ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ - ЦЕ МОЖЕ СТАТИСЯ З КОЖНИМ"

З учнями 6 класу опрацювали тренінг із елементами бесіди на тему «Торгівля людьми – це може трапитись з кожним». На даному тренінгу  діти дізнались що таке «Трафікінг»,формулювали уявлення про суть торгівлі людьми, з`ясовували причини торгівлі людини, учні також ознайомилися з різними формами торгівлі людьми.

14:25 30.11.2023

ВИХОВНИЙ ЗАХІД У 2 КЛАСІ

17 листопада у Скибинському ліцеї з учнями 2 класу було проведено виховний захід «Толерантність». Мета виховного заходу це допомогти учням розвинути якості толерантної  особистості, методи виходу з конфліктних ситуацій ,прийоми толерантної поведінки та спілкування .

14:22 17.11.2023

БЕСІДА З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ «НАЛАГОДЖЕННЯ ДРУЖНІХ СТОСУНКІВ»

З учнями 2 класу Скибинського ліцею було проведено бесіду з елементами тренінгу «Налагодження дружніх стосунків». На цьому заході було показано дітям важливість налагодження добрих стосунків з людьми, навчили їх висловлювати власні міркування про те, як налагодити гарні стосунки. Учні за допомогою слів та долоньок складали дерево «Дружби».  

12:20 05.10.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ

28 вересня з учнями 6 класу було проведено заняття на тему «Всеукраїнський тиждень протидії булінгу». На занятті учнів було ознайомлено з формами та структурою булінгу, та виховали почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насилля.  

13:26 28.09.2023

ВИХОВНА ГОДИНА ДО «ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗАПОБІГАННЯ САМОГУБСТВ»

Самогубство є серйозною проблемою, з якою стикаються в усіх країнах світу. Одним зі способів розповсюдження інформації про Всесвітній день запобігання самогубств та виховання свідомості учнів є проведення виховних годин. З учнями 9-Б класу було проведено виховну годину на тему: «Безвихідних ситуацій не буває»

14:27 08.09.2023

Міжнародний день протидії булінгу

4 травня - Міжнародний день протидії булінгу. Цей день присв'ячений боротьбі з однією з найбільш поширених проблем з якими доводиться зіштовхуватись учням, вчителям і батькам в усьому світі. У Скибинському ліцеї з учнями 7 класу було проведено заняття на тему "Булінг у школі". На занятті учнів було ознайомлено що таке булінг та які відмінності вказують від конфліктної ситуації, а також проїнформовані про юридичну відповідальність за булінг, та були вказані поради учням, як діяти у випадку булінгу.

09:50 05.05.2023

Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях

Соціальним педагогом Окочою І.В та практичним психологом Василюк Л.П. була проведена бесіда для учнів 1 - го та 2 -го класу на тему "Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях".Під час бесіди учнів було ознайомлено про надзвичайні ситуації,а також розглянули навички самозахисту та взаємодопомоги,вивчили номери спецслужб,щоб вміти викликати допомогу.

21:38 27.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора