A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Заняття з мінної безпеки для школярів.

З учнями 3 класу було проведено заняття з мінної безпеки,на занятті діти  ознайомились які є види вибухонебезпечних предметів,які є ознаки вибухонебезпечних територій,та як захистити себе  та друзів під час вибухів.Такі заняття мають величезне значення ,оскільки несуть в собі життєво важливі знання ,які збережуть не одне людське життя.

20:39 18.04.2023

Година спілкування "Булінг у школі"

З учнями 8 Б та 6 класу була проведена бесіда "Булінг у школі".Метою бесіди було ознайомлення учнів з поняттям,формами та структурою булінгу,розвивати вміння пошуку шляхів виходу із складних ситуацій,а також формувати  навики відповідальної  та безпечної поведінки,виховувати почуття емпатії та переживання до дитини,яка зазнає насильства.

20:27 09.12.2022

Виставка дитячих малюнків "Долоньки доброти"

У Скибинському ліцею відбулася виставка  дитячих малюнків "Долоньки доброти".Малюючи,кожна дитина усвідомила,що добро потрібно кожній людині, а також розвивали вміння спілкуватися та створювали психологічний комфорт навколо себе. На малюнках діти відтворили всю любов та доброту до навколишнього світу.

21:38 07.12.2022

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДОМ.

1 грудня світ відзначає день бородьби зі СНІДОМ та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми.Його мета  привернути увагу громадськості і нагадати суспільству ,що ВІЛ/СНІД є однією з самих глобальних проблем людства.

21:59 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора