A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Виховний захід "Подорож у світ психології".

Практичний психолог Василюк Л.П.та соціальний педагог Окоча І.В. провели виховний захід "Подорож у світ психології" з учнями 7 класу. З дітками розвивали вміння спілкуватися у соціумі, враховуючи загальнолюдські цінності, почуття толерантності, емпатії. Виховували готовність до спілкування, вміння виражати свої емоції.

15:54 22.01.2024

Заняття "Дії дітей у надзвичайних ситуаціях".

Психологічна служба: практичний психолог Василюк Л.П. та соціальний педагог Окоча І.В. провели заняття з учнями 1класу. Учнів ознайомили з вибухонебезпечними предметами. Закріпили знання про правила поводження з ВНП. Виховували почуття відповідальності за своє життя та інших людей. Формували у дітей пильність та увагу.

15:33 27.12.2023

Тренінгове заняття "Моя професія"

З учнями 11 класу практичний психолог Василюк Л.П. провела тренінгове заняття "Моя професія". Учні ознайомились з методами вибору професії та сформували навички вибору професії, виявили інтерес до робітничих професій, проблем ринку праці в Україні.

14:04 18.12.2023

"Запобігання торгівлі людьми та експлуатації дітей"

В Скибинському ліцеї практичним психологом Василюк Л.П. було проведено бесіду на тему: "Запобігання торгівлі людьми та експлуатації дітей", з учнями 8, 10, 11 класів. Діти ознайомились з інформацією про це явище, а також почули про його прояви і форми.

10:01 19.10.2023

Заняття "Ми бережемо своє психічне здоров'я"

10 жовтня у Скибинському ліцеї з учнями 10 класу було проведено психологічною службою заняття " Ми бережемо своє психічне здоров'я". За допомогою ігор та вправ учні вчились надавати психологічну допомогу собі та своїм друзям.

11:22 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора