A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Проведено психологічну бесіду з учнями 10-9-7А класами.Тема:"4 червня- Міжнародний день безневинних дітей- жертв агресії"

Під час бесіди учні дізналися про сумне свято, що 4 червня в усьому світі відзначають міжнародний  день безневинних дітей, що стали жертвами військової агресії. Історія цого дня  бере свій початок з 19 серпня 1982 року, коли членами Генеральної Асамблеї ООН було прийнято рішення про заснування цього сумного свята. Міжнародний день безневинних дітей- це своєрідне привернення уваги до наявної проблеми та протест проти насильства та війни.

13:38 06.06.2022

1 червня День захисту дітей

День захисту дітей міжнародне свято,яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти це самостійні особистості із своїми страхами проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку, або поїхали з рідних домівок.

14:13 01.06.2022

Психологічна підтримка для учнів 2; 3;4 класів. Тема: " Ниткографія"

Ниткографія викладання за допомогою нитки, шнура. Прийоми викладання зображення прямою ниткою, або хвилями,колами, овалами, джгутами на шорсткій поверхні є ниткопись. Ниткографія розвиває пам`ять, акуратність, дисциплінованість, фантазію, зорові аналізатори, увагу та мислення. Дана техніка гарно підходить роботи гіперактивним діткам.

14:04 27.05.2022

Психологічна підтримка. Бесіда з учнями 1-4 класів "Як вберегтися від небезпечних предметів"

Діти ознайомились які бувають небезпечні предмети-це міни,бомби,ракети,та правилами безпеки,які потрібно виконувати якщо опинились в небезпечній ситуації.Що ж робити, якщо ви побачили підозрілий предмет.Кому повідомити про знахідку за якими номирами телефонувати.

15:04 11.05.2022

Малюнковий тест "Писанка" для учнів початкових класів

За допомогою малюнкового тесту визначався емоційний стан дитини. За допомогою малюнка передається внутрішній стан дитини.Цей тест допоможе зрозуміти приховані особливості,страхи,сумніви,риси характеру.Завдання тесту намалювати писанку двома кольорами. Саме емоційна сфера дитини є найважливішим ланцюжком зв`язку з навколишнім світом,фундаментом ставлення до себе й інших. Саме емоції й почуття дають дитині змогу осмислити й розрізнити добро і зло, красиве й потворне,оволодіти здатністю регулювати власну поведінку.

14:34 27.04.2022

Психологічна підтримка. Тест:"Мій психоемоційний стан" для педагогів

Тест у кольорах-це один з найбільш точних методів діагностики внутрішнього стану людини. За допомогою кольорів кожний вчитель обрав два кольори: який найбільше сподобався і той,що викликав неприємні емоції.Також кожний учасник тестування звернув увагу на недоліки,які шкодять його здоров`ю та емоційному стану. Звернули увагу на позитивні фази,що покращують психологічний стан.

13:52 15.04.2022

Психологічна підтримка Гра релаксація"У лісі". Релаксацуійні вправи проведено з учнями 5-6 класів

За допомогою ралаксаційної вправи учні намагалися розслабитись,зняти втому. За допомогою релаксації знімається стрес, тривога, людина відпочиває. Правильно виконуючи вправу людина отримує позитивну енергію.

15:04 12.04.2022

Заняття з нейрографіки з учнями 1-4 класи.

Нейрографіка- це арт-тарапія,яка зєднує нас з глибинами свідомості, щоб почути свій внутрішній голос. Наш світ складається з фігур і ліній. У нейрографіці ми використовуємо енергію фігур кола, трикутника, квадрата і лінії. Кожна дитина  вонує в довільній формі малюнок,що йому актуально в поточний момент.При цьому включається дрібна моторика рук, пов`язана з нейронними мережами мозку.Завдяки цьому створюються нові нейрони зв`язки в мозку і змінюється процес мислення.

14:34 08.04.2022

Кінезіологічні вправи для учнів 1-5 класів

За допомогою кінезіологічних вправ покращується розумова діяльність, синхронізується робота півкуль сприяють поліпшенню,запам`ятовування підвищують стійкість уваги, полегшується процес письма.

14:44 23.03.2022

Анкетування учнів 9 класу "Профорієнтація"

За допомогою анкетування визначали професійні наміри та плани на майбутнє. Вибір професії-один з головних життевих виборів,який здійснює людина в юному віці. Від вибору професії у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею. Завдання профорієнтаційної роботи з учнями є підготовка  їх до свідомого вибору професії. 

12:50 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора