A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Тренінгове заняття "Не смійся з мене".

З учнями 5 класу та 6 класу проведено тренінгові заняття "Не смійся з мене". За допомогою тренінгового заняття учні вчились протистояти насильницькій, агресивній поведінці. Створювали атмосферу уваги, співчуття, співпраці у дитячому колективі.

10:36 09.10.2023

Розвиваючі ігри та вправи з третьокласниками

З учнями 3 класу проведено розвиваючі ігри та вправи. Розвиваючі ігри допомагають розширювати кругозір, формувати власний світогляд, інтерес до знань. За допомогою вправ  та гри розвивали увагу, пам'ять, мислення. Учні із задоволенням брали участь, були уважними та зібраними.

22:14 02.10.2023

"Ментальне здоров'я вчителя"

Успішно пройшло заняття практичного психолога на тему:"Ментальне здоров'я вчителя" За допомогою вправ педагоги вчились надавати психологічну допомогу усім учасникам освітнього процесу.

15:48 27.09.2023

"Як стати успішним педагогом"

Психолог ліцею Василюк Л. П. провела корекційно_ просвітницьку бесіду з молодими педагогами на тему: "Як стати успішним педагогом". Її мета- сприяти швидкій адаптації молодих вчителів до роботи в навчальному закладі.Особливу увагу психолог звернула на мовлення вчителя, адже воно є головним інструментом професійної діяльності освітян. У кінці заняття було проведено тестування й анкетування.

13:10 25.09.2023

З учнями 6го і 7го класів шкільним психологом Василюк Л.П. проведено психологічну бесіду "Бережи здоров'я і життя"

Мета: навчити учнів берегти фізичне та психічне здоров'я в умовах воєнного стану; ознайомились з ознаками психічного і фізичного здоров'я; вчилися цінувати та берегти своє здоров'я та оточуючих.

19:07 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора