A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Психологічне заняття "День Доброти" з учнями 3 класу

Мета: продовжувати ознайомлювати дітей із загальнолюдськими цінностями, вчити ввічливого ставлення до ровесників і дорослих; сприяти розвитку мислення, мовлення дітей; виховувати почуття доброти, ввічливості, дружби і поваги один до одного; виховувати толерантність.

12:36 15.11.2022

Психологічне заняття з елементами тренінгу "Я можу, Я вмію" проведено з учнями з ООП.

Мета: розвиток зорової пам'яті, довільної уваги, уміння уважно слухати, створення позитивного емоційного настрою, зняття психоемоційного напруження, позитивного ставлення одне до одного, підвищення самооцінки.

20:33 02.11.2022

Тренінг "Як подолати стрес" з учнями 11 та 8-Б класу

Мета тренінгу: ознайомити учнів із трьома стадіями стресу 1) фаза тривоги; 2) фаза опору; 3) виснаження. Учні дізналися, що стрес - це захисна реакція організму, що має допомогти йому подолати складні ситуації. За допомогою вправ та гри вчилися долати стресові ситуації.

21:37 26.09.2022

"Адаптація першокласників" учні 1-го класу

Вправи та ігри для зняття стресу, тривоги, паніки у дітей. Адже такі відчуття, як тривога, занепокоєння, страх притаманні дітям при адаптації. Під час гри дитина розслабляється та знімає психологічну напругу. При цьому допомагають дихальні вправита різноманітні ігри.

12:58 12.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора