A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Урок з екології на тему: «Планета – мій дім».

Дата: 05.05.2021 22:43
Кількість переглядів: 110

16 квітня, до Дня Землі, у Скибинському закладі був проведений найбільший урок у світі з екології та кліматичних змін на тему: «Планета – мій дім». Матеріали уроку були розроблені  Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) EdEra. Цей урок створено, щоб розповісти учням про екологічну культуру, відповідальне споживання та надихнути їх своїми щоденними діями протидіяти зміні клімату.  Учні  6Б класу ознайомилися з екологічними проблеми України: забруднення питної водопровідної води; забруднення атмосфери (особливо в промислових районах країни); знищення земельних ресурсів (деградація чорноземів України); знищення зелених насаджень;

забруднення водних ресурсів (акваторія Чорного моря, поверхневі води)

проведення небезпечних геологічних робіт.

Потім школярі пропонували можливі шляхи вирішення даних проблем, що потрібно робити, щоб покращити екологічну ситуацію на нашій планеті, зокрема і в Україні.

Майбутнє екології значно залежить від кожного, і чим швидше людина почне робити «маленькі кроки» у допомозі природі, тим більше шансів буде створити для людства гідне довкілля, тому учні вирішили прибрати прилеглу територію школи, тим самим внести і свій вклад у покращення екологічної ситуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора