A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

1 клас

Дата: від до Скинути

Всесвітній день космонавтики та авіації

12 квітня - Всесвітній день космонавтики та авіації. Учні 1 класу дізналися багато цікавого про космос та авіацію, переглянули презентацію та виготовили аплікації.

12:31 12.04.2023

До дня народження Ліни Костенко

Ліна Костенко - знаменита на весь світ українська поетеса.  Учні 1 класу  ознайомилися з життям та творчістю поетеси, читали та декламували вірші .

17:31 23.03.2023

День Щастя

Сьогодні День Щастя. Щастя - це жити у мирній Україні ! Щастя - це коли твої рідні і діти живі і здорові ! Щастя - це коли друзі всі живі! Щастя - це радіти перемогам наших воїнів. Буде ПЕРЕМОГА і буде Щастя! Учні 1 класу ще зовсім маленькі, але також розуміють це слово кожен по - своєму. Для них щастя - це любов, це мама і тато, це кішка та собака... Першокласники називали 5 страв, які приносять їм щастя, 5 місць, які роблять їх щасливими, справи, мультфільми, які роблять їх щасливими та людей.

18:17 20.03.2023

Тиждень Шевченківських днів

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім"я і неповторні твори ось уже скільки років живуть в серцях народу, в його мріях , сподіваннях , пробуджуючи благородні почуття. У нашому ліцеї проходять заходи до Шевченківської річниці, присвячені його великому творчому шляху. Учні 1 класу дізналися біографію Великого Кобзаря, слухали його геніальні твори, переглянули презентацію та книжкову виставку.

17:57 09.03.2023

Свято весни

Весна -особлива пора року. Це час пробудження всього живого та розквіту природи, коли стає багато сонця та тепла. З першими подихами весни приходить до нас свято жінки, свято квітів та гарного настрою. 

17:57 08.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора