A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

1 клас

Дата: від до Скинути

День Збройних Сил України

День Збройних Сил України - одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою. День ЗСУ відзначається щорічно 6 грудня. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини та дочки України борються за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

14:53 06.12.2022

Дітям про СНІД

Здоров"я- одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров"я - це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне , соціальне та духовне благополуччя.Поріг XXІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб.Особливо небепечні ВІЛ СНІД.Говорити на подібну тему з дітьми нелегко. Однак діти живуть не у вакуумі. Нехай кожна людина усвідомить ще змалечку, і зробить все можливе, щоб уберегти себе та своїх близьких і рідних.

21:50 01.12.2022

Я досліджую світ . Тиждень "МОДА"

11 тиждень присвячений темі "Мода". Учні 1 класу дізналися хто створює модний одяг, чи модно бути здоровим, чи варто гнатися за модою. Першокласники створювали модний одяг для своїх іграшок, а також себе відчули моделями. Учні знають, що в моді завжди українська вишиванка та хустка. 

16:15 25.11.2022

Цікаві уроки ,,Я досліджую світ" Тема тижня " ТЕАТР"

Відповідно до Модельної навчальної програми 10 тиждень НУШ присвячено театру. Учні 1 класу ознайомилися з мистецтвом, як театр, дізналися про його історію, створення, а особливе те, що важливо долучатися до прекрасного.Діти були і глядачами на уроках, а також акторами.

16:03 18.11.2022

День толерантності

Учні 1 класу дізналися про толерантність( миролюбність, терпимість). Навчилися поважати культурні відмінності, формували звички толерантної поведінки, виховували в собі толерантне та позитивне ставлення до людей, які мають проблеми зі здоров"ям.Учні прослухали цікаві розповіді та розігрували різні ситуації. Ігри та завдання, які діти отримували, виконували із задоволенням. В кінці уроку ми разом створили квітку толерантності.

16:03 16.11.2022

День гарбуза

26 жовтня - День гарбуза. Учні 1 класу дізналися багато цікавого про цей день , взяли участь у вікторині, розгадували загадки, слухали вірші та намалювали малюнки.

19:09 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора