A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

1 клас

Дата: від до Скинути

День єднання

Сьогодні важливий день - День єднання нас всіх. Ми різні, різного віку, різної статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів. Але об"єднує нас єдине бажання : жити в мирі, щасливо, однією родиною, з дітьми, з батьками. І на все це ми маємо повне право. Бо ми в себе вдома, ми в Україні.

20:07 16.02.2023

День безпечного Інтернету

Сьогодні з учнями  1 класу говорили про світ, з яким вони стикаються кожного дня - про світ Інтернету. Інтернет - це цікавий та захоплюючий світ,який дозволяє нам дізнаватися про  світ цікавого, спілкуватися з людьми в різних кінцях світу, грати в цікаві ігри та ділитися з іншими своїми думками та захопленнями. Але як і в будь - якому іншому світі в Інтернеті є свої правила, яких треба суворо дотримуватися, для  того, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій. Першокласники дізналися, що Інтернет - потужний ресурс, який полегшує життя людини та відкриває можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання , дозвілля. Але, разом з тим, в Інтернеті досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих

18:41 07.02.2023

Цікаві уроки ,,Я досліджую світ"

20 тиждень НУШ носить назву "Спорт". Учні 1 класу дізнаються багато нового про різні види спорту, про олімпійські ігри, про відомих спорсменів. також розповідають про свої улюблені види спорту. На уроках фізкультури ми також учні брали участь у змаганнях. Першокласники ознайомлюються з новими сучасними видами спорту.Відгадували загадки, грали в цікаві ігри.

13:21 07.02.2023

Всесвітній день читання вголос

1 лютого Всесвітній день читання вголос. Мета цього дня заохотити людство, а найбільше молоде покоління , до читання книг. Крім того, свято надихає до спілкування та обговорення прочитаного з родиною та друзями.

11:19 01.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора