A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Останній дзвоник

Дата: 29.05.2020 16:50
Кількість переглядів: 394

Сьогодні, 29 травня 2020 року, у більшості шкіл нашої країни відбудеться ОСТАННІЙ ДЗВОНИК. Цьогоріч, він, і як і закінчення навчального року, пройде не у звичному форматі святкування, а в режимі онлайн.

 

Привітання директора Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ст. Гойчук Оксани Григорівни із закінченням 2019-2020 навчального року

 

Випускники 2020 року

"Мої діти! Ви першими йшли за новою програмою і жодного навчального року не розпочинали з підручниками, які, у кращому випадку, отримували у жовтні. А високосний рік уніс свої корективи у ваше життя: не буде останнього дзвоника, випускного вечора. Але..... Промайнуло птахом дитинство, позаду залишилися шкільні роки. Ви з посмішкою згадуєте ваші витівки. Та у вас попереду ще багато всього цікавого і невідомого. Тож не зупиняйтеся на досягнутому, підкорюйте нові вершини, долайте труднощі, досягайте поставлених цілей. Нехай ваше життя не стоїть на місці, а постійно змінюється на краще. Вже за вікном буяє барвами весна. Святковим квіти поспліталися вінком. У цьому травні вас вітаю я. Останнім, та на жаль, онлайн дзвінком!"- заступник директора з виховної роботи  Яричевська Валентина Василівна.

 

Вітання із Останнім Дзвоником випускників

Шкільна історія сьогодні завершується для наших випускників! Час прощатися з дитинством! Тож прийміть вітання від своїх менших друзів. Тож дзвени, дзвінок останній, і відкривай нову сторінку уже дорослого життя для наших рідних випускників! Нехай щастить вам, випускники 2020 року! 

Вітання із Останнім Дзвоником вчителів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора