A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Європи у 8-А класі

9 травня Україна відзначала День Європи. В Скибинському ліцеї також долучилися до свята, що символізує мир та єдність на європейському континенті. Цього дня учні 8-А класу разом з учителькою англійської мови Колотенко О.М. та асистентом учителя Малишко С.В. провели Europe Day QR-quest. Нестандартно проведений урок дав змогу не тільки попрактикувати в аудіюванні та читанні англійською мовою, а й дозволив зануритися в європейську атмосферу. Скануючи QR коди, восьмикласники виконували цікаві завдання, перевірили свої знання країн ЄС (прапори, визначні місця, видатні люди, географічні об'єкти ) і все це за допомогою улюблених смартфонів!

14:54 09.05.2023

8 травня - День пам'яті та примирення

Вчителем історії Тхоровською С. М.  було проведено виховний захід у 8-Б класі на тему: "8 травня - День пам'яті та примирення". Учні вшанували загиблих біля Меморіалу Слави.

15:04 08.05.2023

Майстер-клас з психології

 Мета майстер-класу ознайомити вчителів з деякими інноваційними методами та прийомами які могли б використати в своїй роботі. Завдання майстер-класу сприяння розвитку педагогічної творчості, обміну досвідом, залучення педагогів до використання інтерактивних технологій з метою розвитку творчих та розумових здібностей учнів.

13:00 05.05.2023

Участь Дарії Чорної у І Всеукраїнському двотуровому конкурсі майстрів та художників "ДИВОГРАЙ" (2023 рік)

Учениця 11-го класу Дарія Чорна прийняла участь у І ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДВОТУРОВМУ КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «Дивограй» та отримала Диплом Лауреата І Премії. А також Подяку отримала Мидинська Світлана Михайлівна за підготовку учениці до конкурсу.   Номінація: "Декоративно-прикладне мистецтво" Назва твору: "Казковий будиночок".

07:52 05.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора