A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок пам'яті "Гірчить Чорнобиль крізь роки"

26 квітня 1986 року - день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два потужні вибухи. В атмосферу вирвалась хмара радіоактивного пилу. За числом потерпілих від аварії Україна займає перше місце серед колишніх республік Радянського Союзу. Понад 30 років минуло з моменту аварії на Чорнобильській АЕС але її наслідки залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти. Захід у 8-А класі провели вчитель історії Тхоровська С.М. та бібліотекар Присяжнюк В.Л.

14:11 26.04.2023

Виховний захід "Дзвони Чорнобиля"

26 квітня 1986 року сталася безпрецедентна за масштабами та наслідками техногенна катастрофа ХХ століття - аварія на Чорнобильській АЕС. Про цю трагісну дату в історії України учні 7 класу згадали на виховній годині "Дзвони Чорнобиля".

10:02 26.04.2023

Виховна година "Планета - мій дім"

22 квітня люди з усіх куточків нашої планети мають нагоду замислитися про збереження довкілля, багатств природи, а також про необхідність порозуміння між людьми та об'єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі. Цікаво і змістовно пройшла виховна година на тему "Планета - мій дім" у 3 класі (класовод Поліщук Л.П.). Учні дізнались багато цікавого про довкілля, брали участь в конкурсах, відгадували загадки, декламували вірші.

11:47 21.04.2023

Подарунок від ПП "Шанс"

Висловлюємо щиру подяку ПП "Шанс" за турботливе ставлення до потреб нашого ліцею та фінансову підтримку в створенні належних умов для виховання дітей : придбання і встановлення жалюзі у фойє ліцею. 

10:01 18.04.2023

Готуємось до Великодня

На уроках технологій учні 5 класу працюють над створенням Великодніх писанок. Повітряна тривога не стала їм на заваді. Вчитель Яричевська В.В. продовжила урок у сховищі. Ось таку красу зробили діти. 

09:57 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора