A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний ярмарок

У Скибинському ліцеї вдруге відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Взяли участь 7 та 8 класи. 

09:24 19.10.2023

Зустріч з Жашківськими поетесами "Я молюся за тебе, моя Україно"

З 1 по 31 жовтня в усіх освітніх закладах проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Я вірю в майбутнє твоє, Україно". У четвер, 12 жовтня, до Скибинського ліцею завітали наші улюблені поетеси Валентина Андріївна Леушина і Тетяна Василівна Альмужна . 

13:10 13.10.2023

Свято урожаю

У Скибинському ліцеї відбулося Свято урожаю. Цього року, як і минулого, учні не створювали композиції з овочів та фруктів. Вони принесли продукти для наших воїнів. Дякуємо ЗСУ за можливість вирощувати щедрий урожай на нашій рідній землі.

09:50 12.10.2023

ІV Міжнародний урок доброти

4 жовтня весь світ відзначає День захисту тварин. У Скибинському ліцеї теж не обійшли увагою це свято. У кожному класі було проведено урок про гуманне та віддповідальне ставлення до тварин. Учні обговорили важливі проблеми: як допомогти безпритульним тваринам, як захистити тварин від жорстокості людей, переглянули відеофільми, створили фотоколажі, виготовили тематичні буклети. А ще розповіли про своїх домашніх улюбленців, догляд за ними. Таким чином наша школа долучилась до Всеукраїнського уроку доброти.

09:24 11.10.2023

На згадку Скибинському ліцею

Сьогодні ми отримали цінний подарунок від Курка Володимира Йосиповича: портрет Тараса Григоровича Шевченка. Автором картини є художник родом із смт Ставище Л.Литвинець. Щиро дякуємо Володимиру Йосиповичу за внесок у благоустрій нашого закладу. 

12:58 10.10.2023

БЕСІДА З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ «НАЛАГОДЖЕННЯ ДРУЖНІХ СТОСУНКІВ»

З учнями 2 класу Скибинського ліцею було проведено бесіду з елементами тренінгу «Налагодження дружніх стосунків». На цьому заході було показано дітям важливість налагодження добрих стосунків з людьми, навчили їх висловлювати власні міркування про те, як налагодити гарні стосунки. Учні за допомогою слів та долоньок складали дерево «Дружби».

12:05 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора