A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виховний захід "Бабин Яр - символ Голокосту в Україні"

29 вересня українці вшановують пам'ять жертв нацистських розстрілів у Бабиному Яру Києва під час Другої світової війни. Вчитель історії, Тхоровська С.М. та шкільний бібліотекар, Присяжнюк В.Л. провели захід у 9-Б та 10 класах на тему "Бабин Яр - символ Голокосту в Україні". Згадуючи ті події, уроки історії дають можливість формувати національну свідомість, почуття, моральні якості особистості, почуття патріотизму, толерантність,  повагу до здобутків, перемог та трагічних сторінок українського народу.

11:59 02.10.2023

День учителя

Щороку в жовтні в Україні відзначають день працівників освіти.Учитель - одна з найпопулярніших професій. І одна - з найскладніших. Адже хороший педагог повинен не тільки знати і доступно пояснювати свій предмет, а й прислухатися до думки учнів, вловлювати їхній емоційний стан, налаштовувати на позитив і досягнення мети і, до всього цього, бути прикладом врівноваженої і життєрадісної людини. Саме вчитель допомагає дітям знайти місце в суспільстві, обрати професію. Саме таких педагогів їхні учні люблять найбільше і пам'ятають про них навіть після закінчення школи. День вчителя - це гарний привід сказати величезне "Спасибі" своїм педагогам. 

10:53 02.10.2023

Представники від lifecell завітали до Скибинського ліцею

Представники мобільного зв'язку Lifecell завітали до Скибинського ліцею. Вони запропонували учням взяти участь у конкурсі "Кращий клас року". За умовами конкурсу, клас, середній бал якого буде найвищим, отримає цінний подарунок. Крім того, вони подарувати чотири м'ячі: два волейбольних і два баскетбольних. На заверешення роздали бажаючим стартові пакети lifecell.

12:11 29.09.2023

Конкурс "Ватра"

Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

12:11 29.09.2023

Свято квітів

У Скибинському ліцеї відбулося Свято квітів. Дякуємо всім учнівським колективам за активність, творчість та оригінальність створених квіткових композицій. Оцінювали роботи журі у складі: Присяжнюк В.Л., Василюк Л.П., Павлюк Р.І., Окочі І.В.. За їх рішенням учні посіли такі місця:

10:27 29.09.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ

28 вересня з учнями 6 класу було проведено заняття на тему «Всеукраїнський тиждень протидії булінгу». На занятті учнів було ознайомлено з формами та структурою булінгу, та виховали почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насилля.

12:05 28.09.2023

Допомога ЗСУ

11 вересня від благодійного фонду "Ми єдина Україна" надійшло прохання про збір гігієнічних засобів для наших захисників. Учні та вчителі ліцею відгукнулися на запит і передали фонду необхідні речі. 

13:25 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора