A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Скибинський ліцей
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Переможниця конкурсу "Стежками Каменяра" 2023

Цьогоріч організатори Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу "Стежками Каменяра" видають друкований Альманах з учнівськими роботами, які перемагали у конкурсі за 6 років його проведення. Наша робота теж здобула перемогу у 2023 році. Участь взяла талановита учениця 9-А класу Дубенюк Дарія. 

11:24 13.12.2023

Дякуємо ТОВ "Ясенсвіт" за новорічні подарунки

Новий Рік чекають усі з нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші діти. Так приємно знайти під ялинкою пакуночок із сюрпризом. Тут вже дорослі стараються, як тільки можуть, щоб зробити ці миті у житті дітей незабутніми. Тож до такого чарівного дійства долучилися і ТОВ "Ясенсвіт". Щиро дякуємо за солодкі подарунки для наших учнів.

09:20 13.12.2023

Подарунки до Дня святого Миколая

Традиційно щороку СТОВ агрофірма "ЗЛАГОДА" тішить наших учнів з 1 по 9 класи солодкими подарунками. Також для учнів 1 класу завітав Миколай від родини Вусиків. Діти були дуже раді і дякують за солодощі, які змогли отримати в цей святковий день.

15:16 06.12.2023

Мавік для 3 танкової роти

Нещодавно відкрили збір на мавік для 3 танкової роти (Авдіївський напрямок). Там знаходиться наш земляк і чоловік нашої колеги. Ми вирішили долучитися до збору та допомогти нашим героям. Щомісяця ми проводимо благодійні ярмарки. Всі кошти йдуть переважно на потреби ЗСУ. Цього разу брали участь учні 4 і 9-Б класу. Їм вдалося заробити 3500 грн. Педагоги теж підтримали ініціативу і зібрали 1700 грн. Всі кошти перерахували на мавік. Доєднуйтеся до збору коштів на мавік для наших захисників за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/4ir7TtEuMi

15:01 06.12.2023

Вітання з Днем Збройних Сил України від Сеся Івана

Учень 7 класу Сесь Іван в черговий раз приєднується до збору продуктів та інших необхідних речей для ЗСУ. Цього разу він приніс свіжу домашню випічку від його бабусі Любові Петрівни та теплі носочки. Щиро дякуємо родині Вані за турботу про наших захисників. Завдяки таким небайдужим людям ми можемо передати частинку домашнього затишку тим, хто зараз найбільше цього потребує.

09:08 06.12.2023

Онлайн-урок "Шкільний урок волонтерства"

5 грудня в рамках ініціативи "Шкільний урок волонтерства" відбувся Національний онлайн-урок волонтерства з почесними гостями. 9-А клас разом із Тхоровською С.М., педагогом-організатором Замригою Я.А. та соціальним педагогом Окочою І.В. доєдналися до трасляції.

15:30 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора